Симфонічний та камерний оркестри

orchestra 01


Творчою лабораторією для студентів відділу є симфонічний та камерний оркестри, колективи, які неодноразово ставали переможцями на конкурсах серед симфонічних та камерних оркестрів середніх спеціальних навчальних закладів України. 

Вміти виконувати усі технологічні та творчі вказівки диригента-педагога, які пов'язані з інтерпретацією творів, є необхідною складовою у процесі формування майбутнього артиста симфонічного оркестру. Тому іспити відбуваються у формі концертного виступу в кращих залах м.Львова.

Симфонічним оркестром свого часу керували Вагнер, Борисович, Беркович М. Д., Наумов Ю. М.; камерним - Аранович М. Н.

Багато років студентськими колективами керував заслужений працівник культури України О.Є. Козак – високопрофесійний диригент та самовідданий митець, що передчасно відійшов у вічність.  Саме під його батутою студентам училища стало до снаги виконання таких симфонічних полотен, як Симфонія Й. Гайдна № 104 D-dur "Лондонська", Симфонія А. Дворжака "З Нового світу" №9, Симфонія №7 С. Прокоф’єва, увертюра-фантазія П. Чайковського "Ромео і Джульєта", "Італійське капрічіо", Л. Ван Бетховена "Коріолан" та "Леонора" №3, увертюри до опер Д. Россіні "Вільгельм Тель", "Сорока-злодійка", фортепіанні концерти Е. Ґріґа a-moll, Ф. Ліста №2 e-moll, С. Рахманінова №2 c-moll, К. Сен-Санса g-moll №2, Д. Ґершвіна "Рапсодія в стилі блюз", Р. Ґлієра для арфи з оркестром, А. Вівальді "Пори року", Реквієми В. А. Моцарта та Л. Керубіні.

З 2010 року по 2020 рік симфонічним та камерним оркестрами керував Роман Филипчук. На даний час оркестрами коледжу керує Тарас Курило.


 orchestra 02

 


 

orchestra 03

 


 orchestra 04

Місце знаходження

 
 
 
 
 79013
Львівська область
м.Львів
пл.Маркіяна Шашкевича, 5
веб-сайт: ldmu-lyudkevych.com.ua
тел: 032 261-23-48
© 2015 LDMU. All Rights Reserved. Designed By Spikart